×

MÓJ KOSZYK ×

Brak książek w koszyku

MOJE ULUBIONE ×

Twoja lista jest pusta

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Autor:Emiliano Castagna
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-11-02
Okładka: twarda
Ilość stron: 288
Format: 242x168x28 mm
ISBN: 9788383171777
79.99
Ilość:
do koszyka +

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…

Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!

Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!

Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!

Dostawa
Paczkomaty Inpost, płatność z góry
2 dni robocze
7.99 zł
Kurier DPD, płatność z góry
2 dni robocze
17.00 zł
Odbiór osobisty
Księgarnia Tuczytam
ul. Rynek 4, Kęty +48 695 670 614
Podobne

zerknij jeszcze na to

Spotkajmy się w naszej księgarni stacjonarnej

Rynek 4, Kęty

WIĘCEJ
Wydarzyło się

co TAM się dzieje?

WIĘCEJ
TU kultura
Spotkanie autorskie z Adamem Zbyrytem - Człowiekiem z puszczy
Doświadczenia Pana Kleksa - warsztaty naukowe Fabryki Kreatywności
Prelekcja przyrodnicza Fundacji Mysikrólik
Koncert MARANTA - Anna Dudziak i Marcin Majcherek