×

MÓJ KOSZYK ×

Brak książek w koszyku

MOJE ULUBIONE ×

Twoja lista jest pusta

Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein

Autor:Robin Robertson
Wydawnictwo: PUBLICAT
Data wydania: 2023-05-17
Okładka: Miękka
Ilość stron: 192
Format: 235x192x18 mm
ISBN: 9788327126771
64.90
Ilość:
do koszyka +

Zaczynasz swoją przygodę z weganizmem lub innym sposobem żywienia wykluczającym mięso i chcesz się dowiedzieć, jakie roślinne produkty są bogatym źródłem białka? A może od lat stosujesz taką dietę i szukasz pomysłu na to, jak wzmocnić organizm i poprawić kondycję? Ta książka zawiera wszystko, czego potrzebujesz. Robin Robertson rozprawia się w niej z wciąż pokutującym mitem, że trudno dostarczać sobie białka na diecie wegańskiej. Autorka jest pionierką proteinowej rewolucji – ruchu upowszechniającego wiedzę na temat białka pochodzenia roślinnego, znajdującego się w warzywach, owocach, produktach zbożowych oraz nasionach i orzechach. Znajdziesz tutaj ponad 85 wyjątkowych przepisów na wysokobiałkowe potrawy, a także praktyczny przewodnik po produktach roślinnych będących prawdziwymi bombami proteinowymi.


„Książka Robin Robertson pokazuje, że niektóre z najbardziej wartościowych produktów roślinnych są zarazem bogatym źródłem białka. Tym samym stanowi nieocenioną pomoc dla osób pragnących poprawić zdrowie dzięki diecie roślinnej”.
Michael Greger, autor bestsellera „Jak nie umrzeć przedwcześnie”

„Gdy rośniemy, zapotrzebowanie naszego organizmu na białko się zwiększa. Niektóre osoby potrzebują go więcej niż inne, co wynika z ich trybu życia i predyspozycji genetycznych. Skąd wiedzieć, jaka ilość jest odpowiednia? Jak zadbać o to, by zapewnić sobie właściwą ilość białka najwyższej jakości? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziesz w książce «Kuchnia wege bogata w białko». Stosuj się do zawartych w niej rad i wskazówek, a zyskasz dwie rzeczy: po pierwsze pokochasz jedzenie, a po drugie twoje ciało będzie ci za to wdzięczne”.
John Robbins, dyrektor i współzałożyciel ruchu Food Revolution Network, autor książki „Głosy rewolucji żywnościowej”

Dostawa
Paczkomaty Inpost, płatność z góry
2 dni robocze
12.99 zł
Kurier DPD, płatność z góry
2 dni robocze
17.00 zł
Odbiór osobisty
Księgarnia Tuczytam
ul. Rynek 4, Kęty +48 695 670 614
Podobne

zerknij jeszcze na to

Comfort food po Polsku więcej
Comfort food po Polsku

Anna Zyśk

59.90 zł
Nowość
Oddasz Fartucha 3 Jakie to jest dobre! więcej
Oddasz Fartucha 3 Jakie to jest dobre!

Tomasz Strzelczyk

64.99 zł
Nowość
Jerozolima do zjedzenia więcej
Jerozolima do zjedzenia

Bartek Kieżun

99.99 zł
Zakochani w kuchni więcej
Zakochani w kuchni

Zuzanna Deckert, Ewa German, Katarzyna Krajewska-Sycz

69.90 zł
Pysznie czy przepysznie więcej
Pysznie czy przepysznie

Monika Molecka

89.99 zł
Nowość
Wiedźmin. Oficjalna księga kucharska więcej
Wiedźmin. Oficjalna księga kucharska

Anita Sarna, Karolina Krupecka

129.99 zł
Pierogi z kimchi więcej
Pierogi z kimchi

Wioleta Błazucka

54.99 zł
Zioła, nalewki, syropy i inne przepisy więcej
Zioła, nalewki, syropy i inne przepisy

Magdalena Gorzkowska

59.90 zł

Spotkajmy się w naszej księgarni stacjonarnej

Rynek 4, Kęty

WIĘCEJ
Wydarzyło się

co TAM się dzieje?

WIĘCEJ
TU kultura
Warsztaty - makramowe ozdoby świąteczne
Zajęcia przyrodnicze z Fundacją Mysikrólik
Spotkanie autorskie z Sylwią Chutnik
Warsztaty zapachowe